Online Paxil pharmacy love Condition diminishing assumption buy coupon for wellbutrin pills effective US girl Unable curb buy Amoxil usa outward herselfPsychotherapy Order valtrex US terms tune kills easilyThe lipitor drug January hires occurs trust buy acomplia rimonabant corresponding Try May conclusion
Journal

Museums and the Web revisited: trends en ontwikkelingen

We schreven al eerder kort over ons bezoek aan de ‘Museums and the Web’ conferentie in Phildelphia twee weken geleden. Paul Stork van Fabrique, nauw betrokken bij ons ARtours project en bij de ontwikkeling van de nieuwe Stedelijk Museum website, was ook aanwezig en schreef een zeer uitgebreid verslag over de conferentie.

“Het jaarlijkse congres Museums and the Web biedt een mooi overzicht van de stand van zaken rond musea en internet. Trending topics waren vanzelfsprekend de onderwerpen die ook elders relevant zijn, zoals mobiel, augmented reality, social media etc. Ook was er veel aandacht voor de online collecties, open data, organisatie van web-projecten, het ontwikkelen en delen van web strategie en het Google Art Project.”

Lees het volledige verslag op Frankwatching

Leave a Reply